Poti avansa la videochat?

Adesea ne calca pragul fete cu idei marete. Care au nevoie de bani intr-o perioada scurta de timp si care ne spun din start ca vor vrea sa renunte odata ce isi vor implini nevoile.

Prin urmare, acest articol este dedicat tuturor fetelor care vor sa treaca de la videochat la alt job, insa tot in cadrul unui studio.

Totul depinde de deschiderea studioului la nevoile angajatelor. In studioul nostru, majoritatea personalului auxiliar, respectiv traineri, PR, suport tehnic, make-up artisti, sunt foste modele care au dorit un alt job, fara a renunta la echipa lor.

Postul de trainer este reprezentat de o persoana care se ocupa de bunul mers al modelelor online: le ajuta sa castige mai multi bani, oferind suport lingvistic, setand conturile de model si mentinand legatura cu reprezentatii site-urilor partenere. De ce fost model de videochat? Pentru ca un fost model are mai multa empatie pentru situatiile in care se regaeste un model nou. Exista intelegerea aceea tacita si experienta dobandita, prin urmare jobul de trainer poate fi dus la bun la sfarsit de un fost model.

Poate, pe de alta parte, esti interesata de beauty si de tot ce tine de frumos, asa ca dupa ce iti inchei socotelile cu jobul de model, alegi sa devii make-up artist intr-un studio de succes. Majoritatea studiourilor asigura machiajul pentru modele, fie ca este vorba de concursuri organizate de site-urile partenere, fie ca vorbim de make-up-ul dinainte de intrare in tura, pentru o imagine impecabila.

Daca esti pasionata de make-up sau deja ti-ai luat acreditarea, stii ca se pot castiga bani frumosi cu servicii de make-up.

In schimb, pentru persoanele care au studiat informatica, in majoritatea studiourilor exista postul de suport tehnic– practic persoana care remediaza in timp util toate probelemele cu internetul, cu camera si cu PC-ul. Tot persoana de la IT/ suport tehnic se va ocupa si de instalarea si updatarea noilor device-uri.

PR-ul este persoana care se asigura de buna functionare a relatiilor in cadrul studioului si creeaza o imaginea favorabila al acestuia si un mediu placut pentru intregul personal. Asadar, daca esti o persoana pozitiva, sociabila si prietenoasa, esti candidata perfecta pentru un post de PR intr-un studio de videochat!

Vezi, exista viata si dupa videochat! Adesea, joburile auxiliare in videochat sunt mai bine platite decat media pietei. Plus ca de cele mai multe ori, ai o echipa super-faina cu care vrei sa petreci mai mult decat orele standard de birou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *