Pot sa fac videochat daca nu am studiile terminate?

Se intampla adesea sa vina fete la interviu in studioul nostru si sa ne adreseze aceasta intrebare: se poate sa lucrez la videochat daca am studiile in curs?

Sigur ca da, se poate! Fie ca este vorba de anii terminali de liceu, fie ca vorbim de facultate, master, doctorat, prin flexibilitatea pe care ti-o ofera jobul de model, poti sa faci orice iti doresti! Ceea ce trebuie tu sa stii este ca pe parcursului unei perioade de doua saptamanitrebuie sa vii la munca 10 ture a cate 6 ore. Modul in care acestea sunt impartite pe zile si saptamani este strict decizia ta!

Colegele noastre care au cursurile in curs de finalizare au oferit si cateva ponturi pentru a iti fi mai usor sa impaci cursurile cu munca si viata sociala si sa o faci cu mare succes pe ambele planuri!

  • Pastreaza-ti concediile pentru ceva cu adevarat imprortant

Cand ziua are 24 de ore si tu trebuie sa mergi la scoala 6 ore si inca 6 sa lucrezi, poate fi destul de obositor. De aceea, le sfatuim pe viitoarele noastre colege sa isi rezerve concediile pentru sesiuni sau examene foarte importante, pentru a se putea axa pe studiu. Este tentant sa iti iei concediu cand simti ca nu mai ai chef de nimic, insa sfatul nostru este sa o faci atunci cand ai cu adevarat nevoie!

  • Acorda-ti o zi libera pe saptamana

Pentru a iti pastra energia, iti recomandam sa iti acorzi saptamnal o zi libera in care sa faci doar lucruri care iti plac: sa te plimbi in parc, sa gatesti ceva delicios, sa citesti si, de ce nu, sa dormi fara masura Odihna si relaxarea sunt foarte importante pentru trup si suflet, de aceea trebuie sa arati putina consideratie pentru propria persoana, nu doar pentru lucrurile cotidiene pe care le ai de facut. Ofera-ti un mic rasfatat pentru un boost de energie – functioneaza garantat!

  • Bucura-te de banii castigati

Diferenta dintre tine, care faci videochat si scoala in acelasi timp, si o alta persoana care doar studiaza, este ca tu esti si desteapta si cu bani! Si chiar nu glumim! In timp ce alti elevi/studenti se chinuie cu neajunsuri crunte, tu iti poti asigura un confort absolut: o vacanta dupa examene, o chirie doar pentru tine, sa nu trebuiasca sa inveti in galagie, o masina sa poti pendula intre scoala si studio, etc. Intelegi undem batem! Daca tot le faci pe ambele, bucura-te de stilul de viata pe care tu ti-l impui, nu de banii de care inainte trebuia sa tragi pana la sfarsitul lunii.

Vezi, nimic nu este imposibil. Poti face absolut orice iti propui, fie ca vine vorba de studiat pentru un viitor mai bun, fie ca este vorba de munca, tu esti cea care isi creaza viitorul chiar de azi! Cu putina organizare si multa ambitie iti poti asterne la picioare nenumarate oportunitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *