Exista viata dupa videochat?

De cate ori am trait cu ideea ca viata este mereu pregatire pentru ceva ce va urma? Inca din primii ani suntem in perpetua pregatire. Pentru ce? Pentru viata, desigur! Pentru ca mereu viata este, dar nu acum! Acum ne pregatim pentru liceu, acum pentru facultate, acum pentru promovarea mult dorita si tot asa!

Nu cumva este asta cea mai mare capcana?

Viata este acum, nu mai tarziu. Amanand mereu momentul fericirii, ne putem trezi brusc la final de linie, cu un sentiment ciudat ca am fost cumva trasi pe sfoara si ca nu am ajuns “acolo” unde trebuia.

Si totusi, unde trebuie sa ajungem? Si cum facem ca intre timp sa nu uitam ca suntem aici?

Da, exista viata mereu, dupa orice etapa pe care o parcurgem, indiferent de tipul acesteia.

Iar lucra in domeniul videochatului este tot o etapa. Nimic nu dureaza pentru totdeauna, schimbarea este singura constanta a vietii pe care ne putem baza, oricat de paradoxal ar suna acest lucru. Si ca in oricare alt domeniu, vine si aici o zi in care vom dori sa punem punct si sa o luam de la capat facand altceva. Motivele sunt multe si variaza de la simplul fapt ca “mi-am finalizat studiile, iar acum imi doresc sa lucrez in domeniul in care am diploma”, pana la dorinta de a scapa de rutina specifica oricarei activitati pe care o intreprinzi pe o perioada de timp mai mult sau mai putin indelungata.

Motivele pentru care un model de videochat se hotaraste sa renunte la a mai lucra in fata camerei sunt in stransa legatura cu motivele pentru care a decis initial sa isi aleaga acest job. Mare parte din fetele care vin in acest domeniu se afla la varsta studentiei si aleg sa faca acest lucru pentru a se putea intretine pe perioada facultatii, urmand ca in momentul absolvirii studiilor sa se axeze pe o cariera in domeniul respectiv. Alta categorie de modele sunt cele care aleg sa faca acest job din dorinta de a-si rezolva anumite situatii financiare, fie ca ele includ achitarea unor datorii/credite, fie ca au la baza dorinta de a-si ridica nivelul de trai efectiv. Aici lucrurile sunt un pic mai complicate, pentru ca linia este destul de subtire cand vine vorba de “cat inseamna suficient”. Iar in acest caz motivul plecarii devine altul, de obicei legat de momentul in care isi va putea deschide propria afacere si va putea deveni propriul sef.

Da, exista viata dupa videochat, in mod firesc! Insa cand vine vorba despre ceea ce aleg modele sa faca dupa aceasta etapa, nu exista un singur raspuns. Variantele sunt nenumarate, iar deschiderea pe care ti-o formeaza experienta in acest domeniu este vasta.

Poti alege sa ramai in cadrul unui studio, ocupand ulterior un post de model trainer, model manager, studio manager, translator, psiholog sau poti cauta sa iti fructifici abilitatile acumulate in cadrul unei alte companii.

The sky is the limit, nu? Tie ce iti place sa faci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *