Este sau nu este, videochatul pentru mine?

Cu siguranta lucrurile s-au schimbat!

Fiecare dintre noi cunoaste sau a cunoscut cel putin o persoana care lucreaza in domeniul videochatului. Sau macar a auzit cel putin o data vorbindu-se despre acest lucru. Poate acum cativa ani in urma, acest job nu era atat de popular, iar fetele care alegeau sa faca asta tineau totul extrem de secretizat! Mania secretizarii dusa la extrem, chiar!

Acum insa lucrurile stau cu totul altfel. Treptat (si cu foarte multa educatie si rabdare din partea celor care activeaza in domeniu), perceptia sociala s-a schimbat. Radical, as putea spune.

Nu mai este atat de greu sa deschizi un astfel de subiect in fata celor din jur, iar reactiile lor nu mai sunt atat de exagerate. Iar asta se datoreaza evolutiei globale a domeniului. Lucrurile se desfasoara acum intr-o maniera complet diferita, cu foarte mare profesionalism, legal si frumos! Motiv pentru care a fi model la videochat nu mai este considerat a fi un job atat de prigonit, iar persoanele care aleg sa faca acest lucru nu mai sunt etichetate drept “femei usoare” sau lipsite de un anumit grad de inteligenta!

Interesant, nu-i asa? Daca stai sa analizezi lucrurile la rece, pentru a fi model la videochat ai nevoie de un set de cunostinte clare, care pornesc de la cele de operare PC, continua cu cele ale cunoasterii a cel putin unei limbi straine de circulatie internationala si cu un vast set de abilitati de comunicare si inter-relationare pe care un model de succes va trebui sa le puna in aplicare zilnic! Prin urmare, cine isi imagineaza ca este totul atat de simplu, ca pur si simplu pornesti un calculator apasand pe un mare si evident buton si ca banii curg efectiv, se afla grav in eroare!

Ceea ce se intampla in lumea asta este mult mai complex de-atat! Este o lume a fanteziei, iar a putea pune in scena un spectacol care sa merite un bilet cumparat necesita resurse, efort si implicare pe mai multe planuri.

Asadar, este sau nu videochatul pentru mine?

Un singur raspuns: doar tu poti decide asta! Oricat de multe informatii si detalii ai primi legate de ceea ce presupune acest job, nu vei sti pana cand nu vei hotari sa incerci. Este poate printre cele mai personale joburi dintre toate cate exista, iar succesul in acest domeniu poate fi sustinut si incurajat, insa rezultatele finale vor tine in cea mai mare parte tot de personalitatea ta, de felul tau de a te implica, de timpul pe care il vei depune si de abilitatile pe care ti le vei dezvolta in timp. Numai asa iti poti descoperi stilul si vei putea lucra constant la imbunatatirea lui. Iar rezultatele vor aparea. Nu vei putea decide doar dupa cateva sesiuni online daca esti sau nu potrivita pentru a face asta. Nu exista concurenta in acest domeniu, nu la modul personal si nu intre modele! Fiecare persoana este diferita si fiecare are “acel ceva” al ei, ceva pe care odata ce il descoperi te va ajuta sa fii tu, unica si originala, incomparabila!

Iar rezultatele pe care le vei obtine vor fi la fel de unice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *