Cele mai mari reusite dupa 3 ani de videochat

Am pasit pentru prima oara intr-un studio de videochat in luna februarie, anul 2016. Aveam emotii cat carul, vreo doua restante din sesiunea care tocmai se sfarsea, dorinte cu duiumul si teama fata de un nou inceput.

Aveam nevoie foarte mare de bani sa ma intretin, mama -capul familiei, pierzandu-si locul de munca cand eu eram in primul semestru din anul doi la facultate. Practic, intreg sistemul nostru a fost dat peste cap. Facturile continuau sa vina una cate una, se acumulau datorii, iar chiria venea luna de luna, fara vreo scutire. Marele nororc a fost ca eu eram la buget la facultate, ca in caz contrar as fi renuntat in mod sigur.

Am prospectat zile bune piata locurilor de munca, insa nimic atractiv nu se ivea la orizont. Aveam in minte varianta videochatului ca ultima solutie. Cea salvatoare si norocoasa, gandesc acum.

A fost un inceput relativ usor, in sensul ca de cum am pasit in studio, am cunoscut oameni care m-au sustinut si mi-au oferit cele mai bune sfaturi pentru a avea succes ca model. Cea mai frumoasa parte?

Cand au inceput sa vina banii. In prima luna am incasat, in total, 940 dolari. Fix cat doua salarii ale mamei si imi crestea sufletul in mine cand vedeam ca ne putem acoperi datoriile si permite chiar un trai decent. Au trecut lunile, iar sumele castigate au crescut treptat. Dupa 6 luni in videochat, nu a mai fost nicio luna in care sa castig mai putin de 3000 dolari.

Vietile noastre – a mea si a mamei, au intrat pe un fagas normal si, daca ma gandeam intial ca voi renunta odata ce ne punem pe picoare, ei bine, lunile au trecut si cei 940 de dolari pe care i-am facut in prima luna, ii castigam intr-o singura zi buna. Am si un record personal de care sunt foarte mandra.

In luna decembrie, anul trecut, am atins pentru prima oara pragul de 10000 de dolari. Am avut un Craciun superb, in casa noua, cumparata in marte parte cu bani cash, iar in februarie anul acesta mi-am luat o buburuza sexi si puternica – prima mea masina noua.

Mai presus de toate, sunt extrem de mandra si multumita de faptul ca am reusit sa ne salvam familia dintr-o gaura uriasa in care ne afundam incet, dar sigur.

Banii castigati la videochat au fost parghia de scapare pentru mine si ai mei, fara compromisuri prea mari. Mi-am terminat facultatea, nu am plecat din tara. Ba da, am plecat! Am facut cele mai frumoase city break-uri, am vazut locuri minunate si chiar nu vreau sa ma opresc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *