Unui constantean i-a venit ideea sa deschida o scoala de videochat si asta pentru a elimina studiourile ilegale din oras. 

Elvis Hoarţă este foarte supărat pe faptul că activitatea de videochat este confundată cu prostituţia. De aceea, vrea să angajeze psihologi, sexologi şi profesori de engleză şi IT pentru a le învăţa pe debutante cu ce se mănâncă videochat-ul. 

„Nimeni nu ştie ce înseamnă de fapt videochat-ul sau cu ce se mănâncă. Au apărut în ţară investitori care activează la modul profesionist în acest domeniu. În Constanţa nu există aşa ceva. Persoana care vrea o astfel de muncă trebuie să ştie cum să se apuce de ea şi unde. Căci sunt foarte multe „găuri” în oraş. Am avut un studio, iar acum vreau altul, dar mai amplu. Vreau o şcoală de videochat mare, cu profesori, psihologi care să înveţe omul. Mulţi tineri se angajează în acest domeniu, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo. Sunt apartamente închiriate şi fac ce nu trebuie acolo. O şcoală reprezintă o oportunitate, unde poţi să vii să te interesezi de ceea ce se întâmplă, mai exact. Asta înseamnă că fetele, înainte să intre în studio, vorbesc cu un psiholog, un sexolog, modele care produc bani din asta, să le arate ce trebuie să facă”, a declarat Elvis Hoarţă, potrivit atitudineaonline.ro.

„Voi încerca să elimin studiourile false din oraş. Sunt anunţuri cu angajări în aceste domenii. Nu ştiu dacă sunt două care ştiu ce să facă, care nu sunt sunt înfiinţate legal. Ce se întâmplă acolo, numai ele ştiu. E bănoasă meseria, dar nu e tratată cum trebuie. O persoană tânără care se angajează trebuie să ştie ce să facă. Ai prefera să te duci ospătar, de exemplu, să iei 6 milioane, şi se ştie ce „frecangeală” este din partea patronilor sau să stai într-o locaţie unde nimeni nu te bagă în seamă şi să faci ce vrei tu, în faţa unui calculator?”, mai spune bărbatul, care şi explică ce anume, mai exact, trebuie să facă în faţa calculatorului. „Vorbeşti cu oameni din afară. Nu îi fraiereşti, aşa cum se spune. Tu vorbeşti cu ei şi te plătesc pentru asta”, spune Hoarţă.

„Implică şi mai mult, aşa este. În cameră, fata e singură, are toate normele de igienă. Nu ştie nimeni ce face ea acolo… mângâieri uşoare, chestii de genul acesta. Am avut studio, ştiu cum merge sistemul. Ele sunt speriate atunci când aud de videochat. Au fost aburite în oraş, le-au luat unii, nu le-au mai dat banii. Toată lumea se fereşte de această meserie, dar tinerele o caută. La mine, ele sunt angajate, au contract de muncă. Nu vom trece acolo videochat, ci prestări servicii prin intermediul internetului”, mărturiseşte afaceristul. 

El spune că lucrează la proiect şi în câteva zile va fi gata. „Lucrez la proiect, vreau ceva amplu. Sunt peste 100 de oameni angrenaţi în sistem la şcoala din Iaşi, de unde mi-a venit şi ideea. Merge foarte bine. Elevii se documentează, află despre domeniu. Îi învăţăm cum să procedeze, cum să facă această meserie. Să eliminăm această idee de prostituţie din capul oamenilor, că nu este aşa. Fetele vor avea cursuri de igienă, pentru că vom avea şi noi controale. Instruirea durează în funcţie de fete. Sunt unele care nu ştiu engleză sau nu se pricep la calculatoare, dar vor urma toţi paşii ca să poată să devină model de videochat”, a mai explicat Hoarţă.

Sursa: www.wowbiz.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *