Cea mai uşoară tranziţie a românilor, după 1989, a fost cea către industria filmelor pentru adulţi. O vreme, cei care făceau filme de acest gen s-au îmbogăţit peste noapte. Acum, afacerea nu mai merge. Dar a fost înlocuită cu o alta: videochatul

Salariu mare, muncă puţină. Aşa începe poate cel mai tentant interviu pentru un job. În spatele lui, însă, se ascund îndatoririle de serviciu care fac diferenţa între un salariu obişnuit, şi o mică avere câştigată lunăr. Totul ţine de “interesul” angajatei.

Videochatul vinde foarte bine. Şi, oricât ar părea de ciudat, producătorii de filme porno abia mai reuşesc să supravieţuiască într-o lume dominată de internet.

Chiar dacă românii se arată profund dezinteresaţi când vine vorba despre asta, numărul celor care aleg să lucreze în acest domeniu a crescut în ultimii ani.Explicaţia e simplă. Fetele sunt discrete. Meseria nu le onorează.

Lunar, ele pot câştiga între 800 şi 1.000 de euro. Câştigurile se împart în mod egal cu patronul firmei de videochat. Depinde însă cât lucrezi. Dacă stai cât mai mult de vorbă cu clientul, câştigi mai bine.

Sursa: www.observator.tv

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *