În România, videochat-ul este poate singura afacere care nu cunoaşte falimentul. Ba, din contră, industria e tot mai înfloritoare, de la o zi la alta. Şi, culmea: nu neapărat sex caută cei care plătesc bani grei pentru pentru câteva minute „în direct” cu fetiţele!

Saloanele de videochat sunt locuri de muncă tot mai căutate de către tineri. Aici, nu îţi trebuie şcoală, nici abilităţi speciale şi nici măcar experienţă. E ­de-ajuns să ai un fizic plăcut şi nişte nervi de oţel. Asta pentru că ai de-a face cu tot soiul de ciudaţi, cu fetişuri dintre cele mai bizare. În timp ce unii plătesc câteva zeci de lei pentru o partidă de sex virtual, alţii dau sute de euro să asculte muzică în căşti.

discutie-chat-fetisuri

„De ceva timp mă ­caută un client din Canada. Mă omoară cu nervii, dar are şi bani. Mă ţine câteva ore să-i cânt. A zis că el nu vrea sex. Vrea să îi cânt în româneşte, că îi place cum sună. Nu ştiu ce dracu înţelege, că nu ştie limba, dar eu îi cânt. Îi cânt din Inna, mai bag şi de la Voltaj. În general, d-astea noi îi plac. Ultima oară a plătit 150 de dolari ca să mă asculte pe mine cântând. Sunt mulţi bolnavi: şi în materie de sex au fantezii de ţi se întoarce stomacul pe dos. Dar trebuie să plece mulţumiţi, ca să mai vină şi altădată”, povesteşte Francesca, o tânără de 22 de ani, angajată a unui salon erotic din Capitală. Fata este atât de mulţumită de jobul ei, că nu l-ar da pe nimic în lume. Aici, sunt luni în care câştigă câteva mii de euro, iar programul este cât se poate de lejer.
„De fapt, nu prea am program. Îmi dă clientul un semn şi, dacă pot, intru cu el în privat. Pot să lucrez şi de acasă. Pot să lucrez câteva ore pe zi, dar noaptea se fac cei mai mulţi bani”, mărturiseşte Francesca. Singura problemă, spune ea, este că părinţii ei nici nu visează cu ce se ocupă fata lor. Din cauza asta nu poate niciodată să lucreze de acasă şi trebuie să meargă la salon.

Sursa: www.click.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *