Mascatii au batut descins joi dimineata in mai multe apartamente din Chisinau, unde au avut suspiciuni ca se face videochat. Atat fetele, cat si proprietarul castigau lunar sume uriase de bani.

Una dintre cele 19 fete este minora, astfel ca in timpul interogatoriului ea isi facea griji ca intarzie la scoala.

Minora: “Pot sa sun la scoala si sa-i anunt ca nu ma duc?”
Anchetator: “O sa sunati mai tarziu.”
Minora: “Cand, pentru ca eu la 8:15 minute incep lectiile.”
Anchetator: “O sa sunati mai tarziu.”

Fetele le-au povestit in detalii politistilor cu ce se ocupau acolo:  “Stau pe video. Dansez, ma dezbrac, fac totul.”

Tinerele spun ca au ajuns sa faca videochat dupa ce au gasit anunturi pe internet, relateaza protv.

“Cautam apartament cu chirie, am sunat pe un numar si am zis ca am nevoie de o camera. Mi s-a spus ca o camera costa 50 de euro si eu am fost de acord“, a povestit o tanara.

“Eu singura am gasit pe internet un numar de telefon si mi-a raspuns un barbat. Acolo era scris tot ce trebuie sa fac. Vorbesc cu barbati din alte tari”, a povestit alta.

Politistii au facut mai multe perchezitii in aceste studiouri si spun ca au gasit calculatoare, laptopuri, camere web, telefoane mobile, documente de transferuri banesti si carduri. Totodata, ei au gasit si accesorii folosite probabil de catre fetele care se ocupau cu videochat. Cel putin in imaginile filmate de politie se pot observa o pereche de catuse si un chipiu de politist.

Patru indivizi care au deschis aceste saloane de videochat au fost retinuti si risca pana la 12 ani de inchisoare. Cat despre fete, cele care au implinit 18 ani au fost sanctionate contraventional pentru practicarea prostitutiei si au fost amendate cu peste 15 mii de lei.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *