Adrian Ionescu, numit acum trei luni ca preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social-Democraţi din Timiş, a demisionat la câteva zile după ce a apărut informaţia că ar fi patronul unui studio de video-chat.

Faptul că demisia din toate funcţiile din filiala locală a PSD este legată de informaţia potrivit căreia Adrian ionescu ar fi patron de videochat a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al social-democraţilor din Timiş, Lucian Ursuleţu. Conform evz.ro, debutul tănărului politician în afacerile erotice a avut loc la începutul anului 2011, undeva chiar în mijlocul Complexul Stundeţesc din Timişoara, pe strada Lascar Catargiu. Lângă universitatea particulară “Tibiscus”, tânărul pesedist îşi are deschis studioul de chat erotic Web Star Studio.

”Cred că a luat cea mai înţeleaptă decizie, pentru că, în mod normal, astfel de activităţi nu se potrivesc cu politica. Deşi taxele au fost plătite şi totul este la zi, dacă nu este ilegal, cel puţin este imoral să desfăşoare astfel de activităţi. Nu ştiam cu ce se ocupa Adrian Ionescu. Dacă nu ar fi demisionat am fi luat măsuri”, a spus Alfred Simonis, preşedintele TSD Timiş, citat de debanat.ro.   Adrian Ionescu rămâne momentan simplu membru PSD şi a negat faptul că ar fi patron de video-chat, însă cert este faptul că soţia sa deţine o firmă care are ca domeniu de activitate portalurile web.

Sursa: www.adevarul.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *