Seriozitate
Curatenie
Dotari studio
Personal
Confidentialitate

 Scoala de Videochat Iasi ofera sustinere persoanelor care doresc sa lucreze in domeniul videochatului sau sa dezvolte un business in aceasta industrie. Deoarece videochat-ul din Iasi s-a dezvoltat din ce in ce mai mult si continua sa creasca datorita cererilor destul de mari, din partea modelelor, au creat Scoala de Videochat. Proiectul doreste a fi o inovatie in industria videochat-ului din Iasi.

Astfel, avand o experienta de 6-7 ani in domeniul videochat, ofera solutii business pentru orice investitor. Scoala se adreseaza atat studiourilor, cat si modelelor individuale si asigura crearea contulului de model si viramentul banilor, fara a percepe nici un comision. Astfel, incasarile ii revin modelului 100%.

Oferta va fi adaptata pentru fiecare potential client in urma unei evaluari si a identificarii nevoilor acestuia.
Pentru modele de videochat, are pregatite mai multe etape de training, pornind de la incepatoare pana la cele deja experte (o experienta de minim 2 ani). De asemenea, doreste sa implementeze o noua solutie, mai buna si eficienta, atat pentru modelele de videochat, cat si pentru investitori.

Fiind primul proiect de acest gen demarat pana acum, viziunea lor este sa constituie o parghie de informare, educare si constientizare pentru persoanele interesate sa inceapa un job in domeniul videochat in Iasi sau cele care pur si simplu vor informatii adevarate si nepartinitoare referitoare la aceasta activitate, pe de o parte, si sa contribuie prin know-how disciplinat si training profesionist la cresterea veniturilor si minimizarea efortului in cazul modelelor si a studiourilor de videochat din Iasi interesate de servicii, pe de alta parte.

Teoretizarea cele mai bune practici din domeniul videochat-ului, Scoala are ca misiune implementarea teoretica și practica a drumului cel mai scurt spre generarea de profit. 

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *