Româncele sunt campioane la videochat. Campioane mondiale am putea spune, dacă ne gândim că tocmai americanii le-au urcat pe primul loc pe podium

Unele agenţii guvernamentale americane au realizat o statistică în care, de departe, româncele sunt campioane la videochat. Fetele noastre sunt frumoase şi deştepte, vorbesc bine limba engleză, îşi amenajează studiourile cu gust şi ajung să câştige între 20 şi 50.000 de dolari pe lună, dacă muncesc zilnic 12 ore. Din aceste sume încasează totuşi doar o parte – între 25 şi 50 la sută – pentru că restul merg la agenţiile care le angajează.

Iar la noi în ţară, anunţurile de angajare pentru modele de videochat au umplut ziarele şi internetul. Semn că afacerea e deosebit de profitabilă şi pentru patronii din spatele studiourilor.

Anul trecut modelele de videochat au fost curtate de peste un miliard de bărbaţi din toată lumea. Cei mai mulţi sunt din America, respectiv 300 de milioane. Pe locurile următoare se clasează Marea Britanie, Canada şi India. Românii sunt pe locul 40.

Sursa: www. observator.tv

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *