Marcus Ardelean, cunoscut ca regele videochatului din Romania, a ajuns in fata oamenilor legii dupa o serie de verificari facute de Politia Romana in 93 de domicilii!Marcus Ardelean, care detine firma “PRO Studio” , a fost audiat o zi intreaga, pentru o evaziune fiscala record, de 300.000.000 de dolari, prejudiciu facut din comisioanele incasate in urma serviciile de videochat. La finalul audierilor, omul de afaceri a avut noroc, intrucat s-a considerat ca nu reprezinta un pericol social si, in continuare, va fi cercetat in libertate.

Totusi, politistii au ridicat de la firma sa bani, lei si valuta, echivalentul a aproximativ 200.000 de euro, 120 de unitati de calcul, 32 de medii de stocare si 131 de carduri bancar. In plus i-au pus un sechestru asigurator la peste 16.000.000 de dolari aflati in conturile sale bancare, dar si in ale persoanelor banuite (noua la numar) care ar fi colaborat cu Ardelean.

Ar mai fi de mentionat ca din cele 93 de perchezitii, 80 au fost in studiouri de filmari. “Intr-un astfel de studio pot lucra chiar si 100 de femei. Salariile lor ajungeau uneori pana la 1000 de euro, dar in medie nu luau mai mult de 2000 de lei”, spun surse judiciare.

Sursa: www.wowbiz.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *