Are numele de scenă Devious Angell (Înger Pervers) şi la doar 23 de ani a ajuns să câştige o avere din videochat. Nu se dezbracă, nu foloseşte jucării sexuale, dar a bifat 10.000 de bărbaţi în doar un an şi a intrat în topul mondial al celor mai bune videochatiste.

Devious Angell este studentă la Facultatea de Drept, vorbeşte fluent patru limbi străine şi anul acesta vrea să se înscrie la cursurile Facultăţii de Psihologie.

“M-am angajat aici în urmă cu un an, când o prietenă mi-a spus cu ce se ocupă şi câştiga foarte bine. Am zis că merită să văd despre ce este vorba. Am venit, am văzut şi mi-am spus: de ce nu? Acum merg la facultate şi muncesc în paralel”, îşi începe Devious Angell povestea pentru Libertatea.

“Am un program de opt ore pe zi, carte de muncă, plătesc impozite la stat, totul este la vedere. Acum am ajuns să câştig 11.000 de euro pe lună. Evident, la început nu făceam atâţia bani, dar acum pot spune că am căpătat experienţă”, a spus fata.

Devious Angell susţine că rareori ajunge să se dezbrace şi că nu a fost niciodată nevoită să apleleze la jucării sexuale, în schimb este foarte atentă atunci când îşi alege ţinutele. Recent, şi-a îmbunătăţit aspectul cu o pereche de silicoane.

“Îmi întreb membrii de la început ce fac. Dacă sunt în regulă. Mă arăt interesată de ce vor, de ce îşi doresc, practic aici este vorba despre interesul pe care îl acorzi unui om. Eu îi fac să se simtă importanţi, unici, nu îi judec şi îi înţeleg. Aşa am ajuns să ţin un membru zece ore pe privat, fără întrerupere. Şi asta înseamnă mulţi bani”, a încheiat Devious Angell.

Sursa: www.romaniatv.net

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *