Este vorba de de o bona care a ajuns la spital cu vanatai pe tot corpul dupa ce a fost agresata de cel care a angajat-o.

Femeia de 32 de ani spune ca a incercat sa aplaneze un scandal intre parintii fetitei de 3 ani.

Acest lucru l-a enervat pe barbat care a inceput sa ii adreseze injurii si sa o loveasca. Ieseanul este patronul unui videochat din Bucium. Bona a povestit ca sambata seara a incercat sa aplaneze un conflict izbucnit in familia fetitei pe care o ingrijeste de doi ani. Tatal copilei a fost agresiv cu sotia si cumnatul sau. Cea mai afectata a fost insa bona. Vecinii au auzit scandalul si au chemat politia, dar si o ambulanta.

Dar iata ce a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta “Sf.Spiridon” Iasi: “Pacienta a fost adusa de catre ambulanta prezentand traumatism cranio facial si cranio cerebral. De asemenea traumatism la nivelul coloanei. Pacienta a fost   evaluata din punct de vedere chirugical, neurochirugical. Nu s-au identificat leziuni care sa necesite interventie chirugicala si pacienta continua tratamentul in ambulator.”. Barbatul era sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta este cunoscut ca o persoana agresiva. In luna mai ar fi batut niste angajate de la videochat. Insa, nimeni nu a facut plangere pana acum. Ieseanul a adresat injurii si politistilor de la Sectia doi veniti sambata la casa sa din Bucium.

La randul sau, Insp. Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi, a precizat ca :”Pe fondul consumului de alcool un barbat si-a agresat cumnatul, sotia cat si bona. In cauza se efectueaza verificari pentru a se stabili situatia de fapt, iar in functie de constatarile medico legale se va face incadrarea juridica a faptei, fapta care vorbim de agresiune. Totodata se fac verificari sub aspectul savarsirii infractiunilor de amenintare si sfidare a organelor judiciare.”. F.D.

Sursa: www.monitorul.com.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *