Site-ul LiveJasmin functioneaza din anul 2001. In anul 2013 a primit titlul de ,,Best Live Chat Website”. Pe site sunt inregistrate aproximativ 1.000.000 de modele de videochat, zilnic fiind online intre 700 si 1.000 dintre acestea.

livejasmin_468x60

LiveJasmin are cel mai mare trafic (cei mai multi vizitatori), iar inregistrarea dureaza intre 24 si 48 de ore. Plata se face o data la 2 saptamani, iar modalitatile de plata sunt multiple (CEC, Payoneer, transfer bancar, Epassporte).

Site-ul ofera un comision progresiv, intre 30% si 60%, in functie de incasarile modelelor. Din programul de referal (recomandare membru) modelul primeste in plus 20% din tranzactii.

plata-jasmin

Cerintele de angajare sunt in general aceleasi ca la orice site de videochat: 18 ani impliniti, un document valabil care sa ateste acest lucru (Buletin/pasaport), o fotografie cu tine buletinul si cateva fotografii artistice la anumite dimensiuni, standard pentru acest site.
Live Jasmin solicita 3 categorii de fotografii: Glamour, Erotic si Explicit.

2014-05-15_223453
Fotografiile Glamour centreaza frumusetea modelului in prim plan. Sunt acceptate fotografiile profesionale, realizate in studiouri, cu un make-up special si un décor de lux. In aceasta categorie nu sunt admise fotografiile care contin nuditate, jucarii erotice sau in care fata modelului de videochat nu este vizibila.

Fotografiile Erotic pun accentul pe teasing (seducerea/atragerea membrului). Sunt acceptate fotografiile profesionale, realizate in studiouri, cu un make-up reusit si un décor care sa avantajeze modelul. In cadrul acestei categorii sunt admise fotografiile cu un continut partial explicit (sunt admise fotografiile topless).
Fotografiile Explicit ofera posibilitatea modelului de a evidentia anumite parti ale corpului, accentual cazand pe detalii. Ca si in celelalte categorii, este esential ca fotografiile sa fie profesionale, incadrandu-se in standardele de calitate cerute de site-ul LiveJasmin.
Pentru fiecare din cele 3 categorii sunt necesare minim 6 fotografii.
In cazul in care doresti sa lucrezi de acasa, inregistrarea se va efectua individual. Daca lucrezi din studio, aceasta sarcina ii revine adminului, care te va inregistra fara probleme daca indeplinesti cerintele de mai sus. De asemenea, un studio serios iti va pune la dispozitie un studio foto, un fotograf profesionist si un mediu de lucru care sa iti potenteze incasarile.
Site-ul ofera posibilitatea de a opta pentru 3 tipuri de sesiuni: Free Chat Area, Member Chat Area si Private Chat.
In Free Chat Area, atat guestii (vizitatorii neinregistrati), cat si membrii te pot vedea si pot interactiona cu tine. Aceasta sesiune iti permite sa cunosti membrii si sa-i convingi sa intre in Private Chat cu tine, unde fiecare secunda este platita.
In Member Chat Area, guestii nu te pot vedea si nu iti pot scrie, iar membrii pot obtine un preview (pot spiona cateva secunde) a ceea ce se intampla in camera contra unei sume modice.
O alta diferenta dintre Free Chat Area si Member Chat Area o constituie procentul pe care il primesti in momentul in care membrii intra in Private Chat cu tine. Daca membrul te-a luat in Private Chat din Free Chat Area, vei primi un procent cu 5% mai mare decat daca te-ar fi luat din Member Chat Area.
In Private Chat, fiecare secunda petrecuta cu membrul este platita. Procentul pe care il primesti depinde de incasarile tale. Astfel, cu cat ai incasari mai mari pe acest site, cu atat mai mare va fi procentul incasat de tine. Suma pe care membrul o plateste pe minut in Private Chat poate fi modificata de model.

lj free

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *