Seriozitate
Curatenie
Dotari studio
Personal
Confidentialitate

Liberty Studio este un studio de videochat din Iasi care ofera fotografii calitative, camere profesionale si personal exclusiv feminin.

La acest studio beneficiezi de contract de confidentialitate care te asigura ca fotografiile sau informatiile personale raman strict secrete. De asemenea,  studioul iti asigura blocarea accesului pe site-urile pe care vei lucra pentru Romania, Italia si Spania ori alte tari, la cerere. Lucreaza pe baza de contract de munca in care prestatorul de servicii (angajatul) este denumit Model de Videochat. Securitatea locatiei este asigurata de o firma de paza.

Ofera:

- centru SPA;

Studioul iti pune la dispozitie un consilier nutritionist, un make-up artist si un intreg centru SPA; 

- cursuri de limba engleza si franceza;

- traneri profesionisti care te ajuta sa evoluezi continuu;

- fotografii profesionale realizate de o domnisoara fotograf;

- posibilitatea de a lucra de acasa (modelele care doresc sa lucreze de acasa trebuie sa lucreze intai din studio pentru a acumula experienta);

- aparatura moderna, camere FULL HD;

- posibilitatea de a opta pentru un profil Adult sau un profil Non Adult;

- posibilitatea de a lucra PART-TIME (5 zile la 2 saptamani, timp de 8 ore, cu pauza de 1 ora si 30 de minute), FULL-TIME (10 zile la 2 saptamani, timp de 8 ore, cu pauza de 1 ora si 30 de minute, adica 20 de zile pe luna) si FULL-FULL TIME (12 zile la 2 saptamani, timp de 8 ore, cu pauza de 1 ora si 30 de minute, adica 24 de zile din 30/31 cat are o luna).

 

Prin tragere la sorti poti castiga la inscriere un voucher la un salon de infrumusetare.

 

 

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *