Ionuţ, videochatistul care susţine că a făcut bani în casa soţilor Lis, a făcut testul cu detectorul de minciuni! 

Oana şi Viorel Lis au fost acuzaţi de mai mulţi martori că îşi folosesc casa din Tunari ca loc pentru plăceri interzise. După ce a făcut declaraţii uluitoare, ieri, la “Acces Direct”, Ionuţ, unul dintre băieţii care făceau videochat în incinta imobilului, a făcut testul cu detectorul de minciuni. 

uarlzfejj9w_1l

Ionuţ a povestit, ieri, modul în care se desfăşurau lucrurile în care din Tunari. “Am primit mesaje pe facebook să-mi dea cineva bani. Am înţeles că era cineva din partea Oanei. Am lucrat în casa respectivă. Am făcut videochat. Erau mai multe camere. O cameră se împărţea în două. O încăpere se împărţea în două: într-o jumătate se practica videochat, iar în cealaltă masaj erotic”, a spus bărbatul, ieri, la “Acces Direct”.

Astăzi, Ionuţ a făcut testul cu detectorul de minciuni. “Dacă minţeam, nu făceam chestia asta, refuzam din start. Nu am emoţii şi spun clar devărul. Testul este foarte simplu, numai eu spun adevărul”, a declarat Ionuţ, astăzi, la “Acces Direct”, înainte să intre să facă testul.
 oana si viorel lis
Se pare că tânărul a minţit cu neruşinare şi nu a făcut videochat în casa soţilor Lis, nu a fost contactat de nicio persoană din anturajul Oanei Lis şi nimeni nu i-a spus că fostul edil al Capitalei ar fi mers la fete în acea casă. “Nu mai am cuvinte, nu ştiu cum poate să stea acolo să privească lumea în ochi. Mi-a făcut foarte rău ca sănătate şi imagine şi ca tot. Există legi şi nu poţi să te iei aşa de nişte oameni. Ne-a făcut foarte mult rău. Aşa ceva nu se face şi să se ducă să se roage pentru păcatele lui”, a spus Oana Lis, astăzi, la “Acces Direct”, după ce a aflat rezultatul testului poligraf.
“Eu vă mulţumesc pentru felul corect în care aţi lucrat. Îmi cer scuze faţă de Simona Gherghe. Din cauza tensiunii puteam să fac un atac şi din cauza unui individ care nu are scrupule. Îmi cer scuze încă o dată faţă de Simona şi vă mulţumesc pentru tot”, a declarat Viorel Lis, la “Acces Direct”, după ce a aflat rezultatul testului cu detectorul de minciuni.
Sursa: www.spynews.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *