Mariana Moculescu îşi caută împlinirea materială departe de România. Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a plecat în Austria, unde face videochat erotic pe bani buni. Click.ro vă arată imagini cu ea în timpul “acţiunii”.

Mariana Moculescu (45 de ani) a descoperit tainele videochatului la noi în ţară, unde “presta” contra unor sume consistente. A fost ghidată pe acest drum de către fostul iubit, Cristi Marin.

mariana-moculescu-sexy-foto-9-e1309524958381

În Austria, ea foloseşte acelaşi cont, de unde Click.ro a obţinut imaginile de mai jos. Mariana Moculescu este aranjată ca o bombă sexy şi încearcă să-şi înnebunească interlocutorii cu mişcări incitante.

Cristi Marin a declarat pentru Click.ro: “Eu i-am făcut acest cont de videochat, pe când făceam în cuplu cu ea. Îi plăcea să interpretăm povestea cu Scufiţa Roşie şi lupul, varianta porno. Am făcut toate nebuniile posibile şi imposibile cu ea la web. Mariana are un fetiş să fie privită în timpul actului sexual”.

Cristi Marin şi Mariana Moculescu au avut o relaţie tumultuoasă, punctată de numeroase scandaluri. Cei doi s-au despărţit în 2012, dar au mai avut tenative de a se împăca.

Sursa: www.click.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *