Eleva de clasa a XI-a de la Colegiul “Mihai Eminescu” din Constanţa, în cazul căreia unitatea de învăţămând a început o anchetă după ce fotografii cu aceasta, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site pentru adulţi, ar putea fi mutată la alt liceu, o decizie finală urmând să fie luată săptămâna viitoare.

Potrivit reprezentanţilor Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” din Constanţa, Consiliul clasei s-a întrunit vineri şi a propus mutarea elevei în vârstă de 18 ani la altă unitate de învăţământ, decizia fiind luată în baza regulamentului de ordine interioară.

Consiliul clasei este format din profesorii care predau la clasa unde învaţă eleva respectivă, potrivit mediafax.ro.

Propunerea de vineri va fi luată în discuţie luni de către Consiliul Profesoral, care o va valida sau nu. În cazul în care propunerea va fi admisă, eleva va fi mutată la alt liceu în câteva zile.

Tânăra a spus, în faţa membrilor Consiliului clasei, că regretă gestul şi a recunoscut că a trimis fotografii cu ea la site-ul pentru adulţi, dar că nu a practicat videochat-ul.

Reprezentanţii colegiului au mai afirmat că eleva învaţă bine, având media 8.50 pe primul semestru, o singură absenţă nemotivată, şi nu a încercat să convingă alte colege să facă videochat.

Conducerea Colegiului “Mihai Eminescu” din Constanţa a început o anchetă, după ce mai multe fotografii cu eleva de 18 ani, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site pentru adulţi.

Sursa: www.realitatea.net

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *