Incredibil, dar adevărat! O americancă în vârstă de 26 de ani din New York e plătită cu 1.500 de dolari să îndeplinească cele mai murdare dorinţe ale bărbaţilor obsedaţi de mâncare.

Deşi are 127 de kilograme şi e plină de colăcei, Sarah Reign se dezbracă de haine fără nici o reţinere în faţa camerelor de luat vederi. Şi asta pentru că tânăra nu are un job obişnuit.

Newyorkeza adoră să facă videochat pentru un venit suplimentar. Sarah lucrează ca agent de pază la o fabrică, iar în timpul liber face bani înfulecând mâncare.

Unii clienţi sunt atât de îndrăgostiţi de rotunjimile Sarei, încât îi cer cele mai absurde lucruri. Pentru circa 1.500 de dolari pe lună peste salariul ei de la fabrică, aceasta se unge pe corp cu ciocolată sau cu unt. În unele cazuri, Sarah trage şi pârţuri, spre deliciul bărbaţilor care îi cer acest lucru.

Chiloţeii ei, ascunşi sub cinci rânduri de burţi valorează pe piaţă 25 de lire sterline dacă îi poartă doar o zi, valoarea lor creşte la 125 de lire sterline dacă îi ţine pe ea o săptămână.

„Îmi place să mănânc. Iar fanii mei sunt înnebuniţi să mă vadă cum ling un tort cu ciocolată sau mă ung cu înghetaţă. Nimeni de la serviciu nu cunoaşte secretul meu”, a povestit Sarah, pentru Daily Mail.

„Uneori, clienţi îmi cer să mă urc pe ei şi să îi strivesc. Mă plătesc pentru asta. Nimic din ce facem nu implică sexul”, a completat americanca.

Sursa: www.click.ro

Parerea ta conteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *